Erik ten Hag persconferentie

Ten Hag gaat zonder Labyad ‘gevecht’ aan tegen Twente

Ajax neemt het zondagmiddag om 12:15 uur op tegen FC Twente. De Amsterdammers zijn echter niet ongehavend uit de strijd gekomen tegen Lille waar het midweeks met 0-2 won. “Zakaria zal in elk geval zondag nog niet inzetbaar zijn. Zijn knie wordt verder onderzocht en zodra er meer bekend is dan zullen we dat melden. Hakim heeft donderdag niet met de groep getraind, we moeten de komende dagen afwachten.”

Ten Hag verwacht een zware wedstrijd in Enschede en rekent erop dat zijn ploeg scherp is. “We weten wat ons daar te doen staat. Ik zeg altijd: 24 uur genieten en dan weer verder naar volgende tegenstander”, aldus de oefenmeester op de clubsite van Ajax. “We weten dat het bij Twente lastig is, maar we móeten winnen. Het stadion staat bekend om de entourage en goeie ambiance. Het is aan ons om goed voorbereid te zijn om de strijd daar aan te gaan. Dat het een gevecht wordt, dat is zeker.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.