Ten Hag: “Goede ploegen worden steeds sterker in het seizoen”

Ajax-trainer Erik ten Hag was blij met de 0-3 zege op Heerenveen en de behaalde bekerfinale. De coach realiseert zich ook dat de Amsterdamse ploeg nog geen prijs heeft gewonnen.

„Dit was gewoon een heel goede overwinning”, begint Ten Hag tegen ESPN over de wedstrijd tegen Heerenveen. „We hebben ze niet in hun spel laten komen. Ze hebben een kans gehad. Dat was het dan. Wij maken drie mooie goals en hadden er veel meer kunnen maken.”

„Goede ploegen worden steeds sterker in het seizoen. Dat zie je bij ons ook”, aldus de Tukker. „Natuurlijk was het tegen PSV een keer niet goed. Maar we spelen zoveel wedstrijden. En ik vind dat we ook niet meer door een ondergrens zakken. Mensen verwachten veel van ons, dat mag. Dan valt zo’n duel met PSV tegen.”

Ajax staat er goed voor in de Eredivisie, KNVB-beker en Europa League. „In de KNVB-beker zijn we heel dichtbij succes, al is Vitesse een lastige tegenstander”, zei Ten Hag. „Zij zijn voor mij de revelatie van dit seizoen. In de Eredivisie en Europa League moeten we nog wel wat duels winnen om in de buurt van een hoofdprijs te komen. Maar we gaan er voor.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.