Erik ten Hag

Ten Hag: “Hakim is niet beschikbaar. Nee, ook niet als het echt had gemoeten”

Ajax zal het aanstaande zondag definitief moeten stellen zonder Hakim Ziyech. De middenvelder heeft nog teveel last van een knieblessure. De twee Ajax-Denen Lasse Schöne en Kasper Dolberg kampen met lichte blessures.

Trainer Erik ten Hag denkt dat het duo wel klaar zal zijn voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. “We gaan kijken hoe zich dat oplost. We hebben wel goede hoop dat ze erbij zijn. Lasse heeft last van zijn bovenbeen en Kasper van zijn heup’, zegt Ten Hag vandaag op de persconferentie. Ziyech zal dus nog even moeten wachten. “Hakim is niet beschikbaar. Nee, ook niet als het echt had gemoeten”, aldus de coach.

Ajax zal de komende week geen dubbel programma hebben, dus kunnen sommige spelers wat extra rust nemen. “Zeker voor de internationals is het volgende week wel even lekker dat er geen midweeks programma is. Ik denk niet dat het verstandig is om nu naar de zon te gaan. Zoveel tijd is er ook weer niet. Wij bekijken het per individu en voor sommigen gaan we zeker rust inbouwen”, zo besluit Ten Hag.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Persconferentie Ajax

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.