Erik ten Hag persconferentie

Ten Hag: “Het mag wel wat effectiever”

Ajax speelt aanstaande zondag thuis tegen ADO Den Haag. De wedstrijd begint om 12.30. Mocht de Amsterdamse ploeg winnen, dan kan het met een goed gevoel de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV bekijken.

Ajax-trainer Erik ten Hag kijkt liever eerst naar de eigen ploeg. “Wij moeten onze job doen. Als wij als onze wedstrijden blijven winnen, staan wij aan het eind bovenaan”, zegt de coach vandaag op de persconferentie. PSV kan dan niet beschikken over de Mexicaan Hirving Lozano. Ten Hag: “Het is een goede speler, dat ziet iedereen.” Dus het is een voordeel? “Het is een goede speler…”. Verder wil Ten Hag er niet over kwijt.

Ajax speelde vorige week de beste wedstrijd onder Ten Hag. Alleen de score bleef aan de magere kant (0-1 winst op PEC Zwolle). “Op dat moment was ik daar niet zo blij mee, maar nu is het een voordeel. Het zorgt ervoor dat de spelers weten dat het nog beter moet”, zegt Ten Hag. “Die hele wedstrijd was van ons. Die dominantie zag je aankomen. Over goals maak ik me geen zorgen, we hebben vier spelers hoog op de topscorerslijst. Maar het mag wel wat effectiever. En dat kun je alleen trainen door de spelers vaak in scoringspositie te brengen”, aldus de Twentenaar.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Persconferentie Ajax

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.