‘Ten Hag hoog op het lijstje van Tottenham Hotspur’

Erik ten Hag wordt genoemd als één van de potentiële opvolgers bij Tottenham Hotspur van José Mourinho, zo meldt The Telegraph. De Portugees werd vorige week ontslagen wegens matige resultaten. De Spurs staan slechts zevende in de Premier League en vlogen er tegen Dinamo Zagreb uit in de Europa League.

Naast Ten Hag staan ook Ralf Rangnick, Gareth Southgate en Roberto Martinez op het lijstje van de Spurs. Door de goede prestaties van de hoofdtrainer van Ajax is hij in Europa ook niet onopgemerkt gebleven. Bovendien heeft Ten Hag nog een contract voor slechts één seizoen waardoor een eventuele afkoopsom betaalbaar is voor de Engelsen.

Tottenham Hotspur is op zoek naar een trainer met een progressieve voetbalfilosofie die aanvallend voetbal laat zien en op balbezit wil spelen. Ten Hag valt wat dat betreft precies in de profielschets van de Premier League club. Onlangs gaf de oefenmeester nog wel aan dat hij verwacht bij Ajax te blijven, juist omdat zijn contract nog een jaar doorloopt.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.