Erik ten Hag

Ten Hag hoopt: “Kern bij elkaar houden en versterking in elke linie”

Ook Ajax-trainer Erik ten Hag begon vandaag aan zijn eerste werkdag voor het seizoen 2018/19. De coach sprak zijn hoop uit dat de selectie bij elkaar blijft. Ook denkt de Twentenaar dat de Amsterdamse club nog zeker drie versterkingen zal aantrekken.

Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong blijven bij Ajax, denkt Ten Hag. “Voor mij is het realistisch dat, los van Justin Kluivert en Hakim Ziyech, niemand meer vertrekt”, zegt Ten Hag tegen Voetbal International. “Het speculeren is altijd in volle gang in een transferperiode, maar zowel Matthijs als Frenkie heeft aangegeven graag bij Ajax te willen blijven.”

Ajax wil daarnaast nog een nieuwe verdediger (Magallán?), middenvelder (Tadic?) en een aanvaller aantrekken. Lisandro Magallán is nog altijd de eerste gegadigde, maar Ajax heeft ook andere kandidaten op het oog. “Dat we de kern bij elkaar houden is het streven. Daarnaast richten we ons nog op een versterking in elke linie. Behalve de posities onder de lat. Met de contractverlenging van Kostas Lamprou is die positie voldoende bezet”, zo denkt Ten Hag.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.