Erik ten Hag

Ten Hag: “Ihattaren geweldig goede voetballer, altijd welkom bij Ajax”

Ajax-trainer Erik ten Hag ziet het zeer zitten in de bij PSV verbannen Mohamed Ihattaren. De 19-jarige aanvallende middenvelder lijkt de Amsterdamse club ook wel te zien zitten. De coach liet verder weten dat de jeugdinternational van harte welkom is bij Ajax.

“Ik vind Ihattaren een geweldig goede voetballer. Echt een fantastisch talent”, zegt Ten Hag vandaag op de persconferentie. “Ik hoop dat hij bij zinnen komt en zich nog gaat laten zien aan Nederland. Goede voetballers zijn altijd welkom bij Ajax, maar hij is nu speler van PSV.”

Ten Hag kan goed met ‘lastige’ spelers als onder andere Quincy Promes, Hakim Ziyech en Zakaria Labyad overweg. Of het ooit tot een samenwerking met Ihattaren komt? De toekomst zal het zeggen. “Maar hij volgt Ajax in ieder geval wel”, aldus Ten Hag. Ihattaren is actief op social media en de PSV-er is daar positief over de Ajacieden Brian Brobbey en Ryan Gravenberch.

Ihattaren werd vorige week verwijderd uit de A-selectie. De coach, voltallige staf, spelersgroep en directie hebben de buik vol van het talent, meldde PSV in een officieel persbericht. Of Ten Hag het ook zo zou aanpakken? „Daar wil ik geen uitspraken over doen. Ik weet niet wat er is gebeurd. Het is heel moeilijk om daar een oordeel over te vellen als je niet de achtergronden kent.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
persconferentie

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.