Ten Hag: “Ik blijf dit seizoen bij Ajax”

Woensdag staat weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor Ajax in de Champions League tegen Chelsea. Trainer Erik Ten Hag vindt dan ook dat zijn spelers weer het beste uit zichzelf moeten halen om een goed resultaat te kunnen boeken: “We moeten een perfecte wedstijd spelen. We zullen op ons best moeten zijn om morgen te kunnen winnen van Chelsea”, aldus Ten Hag op de persconferentie.

De vorige keer werd er thuis in de slotfase nipt verloren van Chelsea door een goal van Michy Batshuayi. Het was vooral een slordige wedstrijd van Ajax en daaruit kan Ten Hag maar één conclusie trekken: “We moeten beter aan de bal zijn om morgen een kans te hebben”.

De laatste paar dagen werd Ten Hag in verband gebracht als mogelijk vervanger voor de net ontslagen Niko Kovač bij Bayern München. Vooralsnog lijkt Ten Hag niet geïnteresseerd voor het trainerschap bij de Duitse topclub: “Ik voel een sterke band met het team en alle mensen rond Ajax en ik wil dan ook bevestigen dat ik dit seizoen bij Ajax blijf”.

Chelsea en Ajax strijden in Londen om de koppositie in groep H. Ten Hag beschikt over een fitte selectie voor het aanstaande duel. De wedstrijd begint woensdag om 21:00 uur (Nederlandse tijd) en staat onder leiding van de Italiaanse scheidsrechter Gianluca Rocchi.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Koen van Son

Koen van Son