Ten Hag kan miljoenen euro’s verdienen in Engeland

Erik ten Hag is één van de mogelijke kandidaten om hoofdcoach te worden van Newcastle United. De club is onlangs door Saoedi’s overgenomen voor miljarden euro’s en zij willen hiermee de top van Europa uitdagen. Ten Hag moet dus de volgende stap zijn om dit plan te kunnen realiseren, aldus The Daily Mail.

Als de Tukker de stap daadwerkelijk gaat maken, kan hij één van de bestbetaalde trainers van Europa worden. Hij kan naar verluidt 13 miljoen euro netto per jaar gaan verdienen in Engeland. Daarmee zou hij op de derde plek staan, met alleen toptrainers Pep Guardiola en Jürgen Klopp voor zich.

Het is niet verrassend dat Ten Hag met een buitenlandse club geassocieerd wordt, gezien de resultaten die behaald worden met Ajax onder zijn leiding. Eerder stonden namelijk ook topclubs als FC Barcelona, Tottenham Hotspur en FC Bayern München in de rij om de Tukker te kunnen contracteren voor het trainerschap.

Marc Overmars wordt momenteel ook als een target gezien van de Saoedi’s, alleen dan voor de positie van technisch directeur. Hij heeft – net als Ten Hag – nog geen reactie naar buiten gebracht over de mogelijke interesse. Ten Hag is niet de enige die trainer kan worden van Newcastle United. Roberto Martinez, Frank Lampard, Paulo Fonseca en Lucien Favre maken hier ook kans op.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Koen van Son

Koen van Son