Erik ten Hag

Ten Hag kritisch op Mazraoui en Antony

Ajax won zondagmiddag moeizaam met 1-2 bij Fortuna Sittard en Erik ten Hag was niet erg te spreken over zijn ploeg, maar maakt zich nog geen zorgen. “Je hebt soms van die fases in een seizoen. Ik zou me meer zorgen maken als we de kansen niet creëren. Dat doen we wel, ondanks de moeilijke omstandigheden voetballen we gewoon goed”, aldus de oefenmeester in gesprek met ESPN.

De hoofdtrainer van Ajax was vooral niet blij met het optreden van Antony en Mazraoui. “Onze rechterkant was gewoon slap en ongeconcentreerd. In de rust hebben we erop gewezen en dan gebeurt het toch”, doelt hij op de gelijkmaker waarna hij het tweetal wisselde. “Het was gewoon niet goed genoeg. Dit mag ons niet gebeuren. Ik vond ze al de hele wedstrijd niet goed spelen, maar in de fase na rust waren ze gewoon slap. Let wel: Mazraoui en Antony hebben dit seizoen geweldig goede dingen laten zien. Als ze goed zijn, dan zijn ze nauwelijks te houden. Maar dit was niet goed.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.