‘Ten Hag neemt vijftal talenten mee naar Qatar’

Quinten en Jurriën Timber (18), Kenneth Taylor (17), Sontje Hansen (17) en Naci Ünüvar (16) gaan in januari met Ajax mee op trainingskamp in Qatar, zo meldt De Telegraaf. Erik ten Hag zet zo de lijn voort om talenten de kans te geven om door te breken nadat afgelopen weekend Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch en Lassina Traoré hun basisdebuut al in de Eredvisie maakten.

Hansen kwam als invaller binnen de lijnen tegen ADO Den Haag en kwam ook al een paar minuten in actie tijdens het KNVB Bekerduel tegen Telstar. Ünüvar maakte onlangs zijn debuut en eerste doelpunt in het profvoetbal, maar dan voor Jong Ajax. Het tweetal blonk ook al uit op het WK onder 17 en hun ontwikkeling lijkt op dit moment niet te stoppen. Ten Hag zet zo de traditie voort dat jeugdspelers een kans krijgen in het winterse trainingskamp. Ajax verblijft van 4 t/m 12 januari in Qatar.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.