Amin Younes

Ten Hag over incident met Younes: ‘Jammer hoe het gelopen is’

Erik ten Hag heeft geen grammetje spijt dat hij dit seizoen Amin Younes vroeg om anderhalve minuut voor tijd in te vallen tegen sc Heerenveen. “Ik vind niet dat ik wat verkeerd heb gedaan”, zegt hij in gesprek met FOX Sports. Younes weigerde de invalbeurt waarna hij uit de selectie werd gezet. De kritiek op Ten Hag was dat hij niet een Duits international anderhalve minuut moet laten invallen. “Maar dat gebeurt overal ter wereld”, stelt Ten Hag. “Je wil bij het team horen of niet.”

De hoofdtrainer van Ajax geeft ook voor het eerst iets meer tekst en uitleg. “Hij was op dat moment op weg naar Napoli, maar hij vroeg aan ons of hij terug mocht komen. Daarbij gaf hij aan dat hij wist dat hij zich slecht had gedragen, omdat hij graag naar Napoli wilde. Daarna heeft hij geïnvesteerd om weer aan te sluiten en ik wilde hem elke gelegenheid laten zien dat hij wel degelijk een rol speelde bij ons. Daarom hadden we hem ook teruggenomen en hij kreeg die gelegenheid. Ik vind het jammer hoe het gelopen is voor Ajax, Amin en mij.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.