Erik ten Hag persconferentie

Ten Hag over niet inschrijven Haller: ‘Een administratieve fout’

Sebastien Haller is door Ajax wegens een ‘administratieve fout’ niet ingeschreven bij de UEFA voor de tweede seizoenshelft en kan daarom niet meespelen in de Europa League. “Dit is ongelooflijk vervelend voor de speler in kwestie”, aldus Erik ten Hag. “Er is iets misgegaan. Een administratieve fout met hele grote consequenties. Maar zolang er een kans is dat we hem alsnog kunnen inschrijven, moeten we ervoor gaan. We hebben hem niet voor niets gehaald. Dat heeft hij in januari laten zien.”

Ten Hag kan niet één iemand de schuld geven hiervoor. “Marc Overmars en ik zijn verantwoordelijk”, zegt hij eerst politiek correct. “We kunnen het niet op één persoon afschuiven. Het is een procedure waar meerdere mensen bij zijn betrokken en we weten ook hoe zorgvuldig dat moet.” Haller zelf is ongelooflijk teleurgesteld. “Maar hij is ook realistisch en weet dat het geen opzettelijke fout is, maar het is een behoorlijke tegenslag voor hem.”

 

 

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.