Ten Hag over underdogrol: “Ajax krijgt 10 miljoen euro, Spurs 200 miljoen”

Tottenham-trainer Mauricio Pochettino probeert de laatste dagen Ajax als de favoriet af te schilderen in de tweekamp met zijn club. Ook noemde hij het ‘oneerlijk’ dat de Amsterdammers een week rust kregen in aanloop naar de ontmoeting in de halve finale van de Champions League.

Zijn Ajax-collega Erik ten Hag is het niet eens met de Argentijnse coach. “Daar ga ik geen energie aan verspillen. De waarheid ligt op het veld. Wij moeten zelfbewust optreden, maar niet naïef zijn. Als wij ons eigen spel spelen, dan maken we een goede kans”, zegt Ten Hag vandaag op de persconferentie. De Ajax-coach legt ook nog haarfijn de financiële verschillen bloot tussen Ajax en de Premier League. “Ajax krijgt tien miljoen tv-gelden, Spurs tweehonderd miljoen. Wat is eerlijk?”

Ajax heeft een geweldige campagne achter de rug in de Champions League, maar het kan nog mooier. “Niemand had aan het begin van het seizoen verwacht dat we hier zouden staan. De manier waarop we dat hebben gepresteerd, is fantastisch om mee te maken. Maar het motto van deze ploeg is: we hebben iets bereikt, maar we willen meer en beter. Tevredenheid leidt tot luiheid”, zo besluit de Tukker.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Persconferentie Ajax

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.