Ten Hag spaart maximaal drie spelers, maar “ik denk dat iedereen wil spelen”

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft drukke dagen voor de boeg. Zijn team vecht nog voor drie prijzen. De eerste prijs die kan worden binnengehaald is de beker. Aanstaande zondag staat de bekerfinale tegen Willem II op het programma. Volgens De Telegraaf zal de coach maximaal drie spelers willen sparen. 

Volgens de ochtendkrant kijkt Ten Hag naar de fysieke gesteldheid van de spelers. Middenvelder Lasse Schöne is een van de oudste Ajacieden en zou daarom een kandidaat zijn om te worden gespaard. Ook zou de Tukker rechtsback Noussair Mazraoui een basisplaats kunnen geven en Joël Veltman op de bank kunnen zetten. In de aanvalslinie zou er een basisplaats voor Klaas-Jan Huntelaar kunnen lonken zodat of David Neres of Dusan Tadic of Hakim Ziyech zouden kunnen rusten.

Ten Hag zei gisteren nog dat een aantal spelers te kampen hadden met kleine pijntjes. “We zullen heel goed kijken hoe de spelers ervoor staan, maar we hebben het hele jaar gestreden voor prijzen. Zondag is de eerste kans om een prijs binnen te halen. Veel spelers hebben nog niet zoveel gewonnen en voor sommigen is het zelfs de eerste prijs, dus ik denk dat iedereen wil spelen”, zei hij tegenover Ajax TV.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
De Telegraaf / Ajax TV

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.