Ten Hag: “Vertrekt Dest dan moeten we wel op zoek naar een vervanger”

Erik ten Hag wilde op de persconferentie van vrijdagmiddag nog weinig kwijt over de belangstelling in Sergiño Dest. De 19-jarige vleugelverdediger lijkt op weg naar Bayern München, maar de trainer wilde, zoals gewoonlijk, niet echt ingaan op het transferbeleid van de Amsterdamse club.

Wel laat Ten Hag weten dat als Dest vertrekt, Ajax op zoek gaat naar een vervanger. Noussair Mazraoui kreeg in de wedstrijd tegen Sparta de voorkeur boven Dest. Volgens Ten Hag had dat echter niks met een eventuele transfer te maken. “Nous is op dit moment een fractie beter, op basis van wat ik zag in de voorbereiding. Maar dat kan over een paar weken ook weer anders zijn.”

“Ik denk dat er heel veel interesse is in al onze spelers. Dest heeft een heel mooie ontwikkeling doorgemaakt, dus daar staan we niet raar van te kijken”, reageert Ten Hag op de vragen van de journalisten. “Als Dest vertrekt, is het wel wat dunnetjes daar. Ik ben geen voorstander van zijn vertrek, maar mocht het gebeuren, dan moeten we wel op zoek naar een vervanger.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Persconferentie Ajax

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.