Erik ten Hag

Ten Hag: “We hadden kunnen en moeten winnen van dit Bayern vanavond”

Erik ten Hag keek met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd tegen Bayern München. De trainer zag zijn ploeg terug in de wedstrijd komen door de 1-1 van Noussair Mazraoui en daarna het beste van het spel krijgen. Maar meer dan een punt zat er na afloop niet in: “We hadden deze wedstrijd kunnen en moeten winnen vanavond!”

Volgens Ten Hag speelde Ajax met moed: “We speelden moedig, hebben elke bal proberen af te jagen. Daar had Bayern moeite mee. Waar we konden voetballen hebben we dat gedaan en met resultaat.” De oefenmeester wil niet ingaan op individuen, maar geeft complimenten aan het gehele team: “We waren als collectief goed, met een paar uitblinkers”

De tegengoal rekent de Ajax-trainer zijn elftal wel aan: “Dat mag niet, is te voorkomen en daar moeten we nog een stap gaan zetten. Maar overall hebben we laten zien over wat voor kwaliteit we beschikken en geeft ons bevestiging over wat we al wisten.”

Bron:
Veronica

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Julien

Julien

Volgt Ajax op de voet, zelfs als het allemaal even niet te volgen is.. Redacteur bij Ajaxinside, Voetbalflitsen en FCVideo