Benjamin van Leer I

Terugkeer wordt moeilijk voor Van Leer: “Dan moet ik beter gaan spelen”

Benjamin van Leer werd dit seizoen bij Ajax gedegradeerd tot derde keeper achter André Onana en Kostas Lamprou. De 26-jarige keeper koos eieren voor zijn geld en liet zich verhuren aan NAC Breda. Gisteren stonden beide ploegen tegenover elkaar in het Rat Verlegh Stadion. De Amsterdamse club won met 0-3.

“Deze wedstrijd had wel iets extra’s, maar groter dan dat wil ik het ook niet maken. Je gaat altijd de wedstrijden in om punten te pakken. Als dat niet lukt, dan baal je gewoon”, vertelt Van Leer aan Voetbal International.

Van Leer komt dus weer aan speeltijd toe, maar de doelman is nog niet tevreden met zijn gehaalde niveau. “Als ik heel eerlijk naar mezelf toe ben, dan moet ik beter gaan spelen dan nu om terug te keren bij Ajax. Een carrière bestaat helaas niet alleen uit hoogte punten, maar ook uit mindere periodes. En ik wil niet zeggen dat ik nu per se een mindere periode heb, maar ik heb wel eens beter gespeeld. Naar dat niveau moet ik weer toe en daar werk ik keihard voor. Dat is het enige wat ik daarover kan zeggen”, aldus de voormalige speler van PSV en Roda JC.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Voetbal International

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.