Tete staakt onderhandelingen over contractverlenging

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 23 november 2016 15:17 – Bron: De Telegraaf

1438787437

Kenny Tete en Ajax hebben de onderhandelingen gestaakt met betrekking tot contractverlenging van de rechtsback, dat meldt De Telegraaf. Beide partijen weten elkaar vooralsnog niet te vinden en dat lijkt vooral te maken te hebben met de sportieve situatie rondom Tete. Nadat hij vorig jaar onder Frank de Boer een basisplek veroverde en zelfs international werd, ziet Peter Bosz in Joël Veltman voorlopig een betere optie als rechtsback.

Tete speelde dit seizoen pas zeven officiële wedstrijden in alle competities mee. Die duels vonden vooral plaats aan het begin van het seizoen. Zijn laatste wedstrijd dateert van 26 oktober tegen Kozakken Boys en daarvoor speelde hij ook ruim een maand geen wedstrijd in het eerste elftal. De Amsterdammer heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2018. Ajax wil deze graag openbreken en verlengen, maar het ‘kamp-Tete’ heeft de onderhandelingen voorlopig gestaakt.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.