Tim Krul: ‘Moet het goede gevoel terugkrijgen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 22 november 2016 10:58 – Bron: Ajax.nl

1479808661

Tim Krul maakte maandag zijn debuut in een officiële wedstrijd na ruim een jaar herstellende te zijn geweest van een zware knieblessure. Al was het voor Jong Ajax, Krul is erg blij. “Wedstrijden spelen is toch het mooiste dat er is. Ik heb een heel zwaar jaar gehad, ben alleen maar in de gym geweest. Ik heb ook diep respect voor een jongen als Kevin Strootman, die dat al 2 of 3 keer zo heeft meegemaakt. Je wordt er mentaal keihard van, maar ik ben blij dat er licht aan het einde van de tunnel is. En om nu in een stadion te spelen is toch weer mooi.”

Op de clubsite van de Amsterdammers blikt hij vooruit op de toekomst. “Ik moet laten zien dat ik weer volledig fit ben. Het duurt toch wat langer dan ik eigenlijk had gehoopt, maar dat is nu eenmaal de werkelijkheid. Ik zit nog steeds in het traject om nog fitter te worden en moet elke dag blijven knallen om die scherpte terug te krijgen. Ik moet nu zoveel mogelijk minuten pakken. Er komen nog zoveel wedstrijden aan. Als de trainer zegt dat hij me nodig heeft, moet ik laten zien wie Tim Krul is. Ik weet wie dat is. Ik moet alleen dat écht goede gevoel nog terugkrijgen. Maar daar ben ik steeds dichterbij.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.