Toekomst drietal onzeker

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 15 juni 2016 11:50 – Bron: Voetbal International

1455456272

Het is nog uiterst onzeker of Mike van der Hoorn, Lasse Schöne en Thulani Serero komend seizoen voor Ajax spelen, dat schrijft Voetbal International. Het drietal heeft nog een contract voor één seizoen. In de filosofie van Ajax betekent dat verlengen of vertrekken. Ricardo van Rhijn en Lerin Duarte hebben al te horen gekregen dat zij mogen uitzien naar een andere club. Duarte loopt transfervrij de deur uit, Van Rhijn heeft nog een contract tot medio 2018.

Van der Hoorn, die sinds de zomer van 2013 bij Ajax onder contract staat, speelde het afgelopen seizoen relatief veel wedstrijden. Die kans kreeg hij door blessures van Jairo Riedewald en Kenny Tete. Ook Schöne kwam onder Frank de Boer nog regelmatig in actie, maar voor Serero is het een vrijwel verloren seizoen geweest. Hoewel hij in de laatste paar wedstrijden de uit vorm verkerende Riechedly Bazoer verving, kwam hij tot slechts 575 speelminuten in de Eredivisie.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.