Trainer Jablonec: ‘Ajax is een Europese topclub’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 07 augustus 2015 16:21 – Bron: UEFA.com

Ajax werd vrijdagmiddag tijdens de loting voor de play-offs van de Europa League gekoppeld aan Jabnolec. De Tsjechische club is blij met de loting tegen de Amsterdamse club. De nummer drie van vorig seizoen van de Tsjechische competitie schakelde een ronde eerder FC Kopenhagen aan gaat vol vertrouwen richting het tweeluik met de Nederlandse topclub, laat coach Jaroslav Sillhavy weten op de website van de UEFA.

”Het wordt een interessante test voor ons en onze mogelijkheden en daar kijken we enorm naar uit”, aldus de oefenmeester van de club. ”We zijn nog steeds heel blij dat we hebben gewonnen van Kopenhagen, waar we getoond hebben dat we de grote favoriet kunnen verslaan. Het is de reden waarom we ons niet bij voorbaat kansloos achten.”

Ondanks het feit dat Ajax in de voorronde van de Champions League werd uitgeschakeld door Rapid Wien, zijn de Amsterdammers voor Sillhavy nog altijd een grote club. ”Ajax is een Europese topclub en we hebben niet vaak zo’n grote naam in de stad gehad. We zijn blij dat onze fans een geweldige wedstrijd zullen zien.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.