Trainer Van der Gaag verlengt bij Jong Ajax tot 2023

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Mitchell van der Gaag over de verlenging van zijn contract, meldt Ajax.nl. Zijn oude verbintenis liep tot en met 30 juni 2021. De nieuwe overeenkomst met de hoofdtrainer van Jong Ajax loopt tot en met 30 juni 2023.

De 48-jarige Mitchell Van der Gaag is sinds vorig seizoen trainer van het hoogste beloftenelftal van de Amsterdamse club. Van der Gaag: “Ik ben blij met mijn nieuwe contract en het vertrouwen dat Ajax daarmee in mij uitspreekt, zeker in deze periode. Helaas heb ik mijn 1e seizoen bij Ajax als gevolg van het coronavirus niet af kunnen maken. Maar ondanks dat heb ik in de ontwikkeling van de spelers en de resultaten die we boekten veel aanknopingspunten gezien voor volgend seizoen. Ik kijk ernaar uit de draad weer op te pakken met het team, en zo veel mogelijk spelers verder klaar te stomen voor het eerste elftal”, zegt de voormalige speler van onder andere PSV, NEC en Maritimo tegen de officiële clubsite van Ajax.

Marc Overmars, directeur spelersbeleid, is zeer tevreden met de coach en zijn langer verblijft bij de club: “Mitchell doet het heel erg goed, vandaar dit nieuwe en langere contract. Hij is talentvol en ook ervaren. Een hoofdtrainer van Jong Ajax moet oog hebben voor de verdere ontwikkeling en doorstroming van jeugdspelers richting ons eerste elftal.”

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.