Transfer Bazoer is officieel afgerond

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 15 december 2016 10:59 – Bron: Ajax.nl

1454858355

Riechedly Bazoer verruilt Ajax in januari definitief voor VFL Wolfsburg. Beide clubs hebben de transfer intussen wereldkundig gemaakt. Ajax ontvangt een kleine 12 miljoen euro voor de middenvelder die nog een contract had tot medio 2020. De winterstop was voor Bazoer al begonnen. Hij hoeft niet meer mee te trainen en speelt geen wedstrijden meer. In totaal kwam Bazoer 71 officiële wedstrijden in actie voor Ajax, waarin hij acht goals wist te maken en vijf assists gaf.

Bazoer brak in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2014/15 door in het eerste elftal. Ook het daaropvolgende seizoen was de middenvelder in vorm en toonde met regelmaat zijn klasse. Na de winterstop kreeg hij echter te maken met een vormdip en verloor onder Frank de Boer al zijn basisplaats. Bazoer kon nieuwbakken trainer Peter Bosz niet voldoende overtuigen en belandde wederom op de bank. Hij speelde dit seizoen slechts 552 officiële minute, wat gelijk staat aan ongeveer zes hele wedstrijden.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.