Transfer Lainez ketst af, Neres moet blijven

Ajax heeft zich niet weten te versterken met Diego Lainez. De Amsterdammers hadden al een akkoord bereikt met Club America over de transfersom, maar de Mexicaanse aanvaller heeft gekozen voor een transfer naar Real Betis waarbij voormalig PSV’er Andres Guardado een grote grol gespeeld schijnt te hebben. De middenvelder en landgenoot van Lainez speelt momenteel voor de Spaanse subtopper.

Doordat Ajax naast Lainez heeft gegrepen, gaat in principe ook de uitgaande transfer van David Neres niet door. Ajax zou een bod van 43 miljoen euro hebben ontvangen van het Chinese Guangzhou Evergrande en ook Neres stond open voor een transfer, maar Marc Overmars wilde alleen meewerken als Ajax erin slaagde een vervanger binnen te halen en dat is met Lainez dus niet gelukt. Of de Amsterdammers nog andere ijzers in het vuur hebben, is onduidelijk.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.