Transfer Scherpen naar Ajax rond; presentatie uitgesteld

Ajax en FC Emmen-doelman Kjell Scherpen hebben een akkoord over een meerjarige verbintenis, meldt De Telegraaf. Toch zullen beide partijen de transfer nog niet wereldkundig maken. Dat heeft meerdere redenen zo schrijft de ochtendkrant.

Scherpen was afgelopen woensdag aanwezig op De Toekomst voor de medische keuring. Maar van een presentatie was nog geen sprake. Zijn huidige club FC Emmen strijdt nog tegen degradatie. Morgen staat FC Emmen – FC Utrecht op het programma en dat zou de voorbereiding kunnen verstoren.

Een andere reden is omdat de ‘harde kern’ van ‘Ajax-fans’ de komst van de ‘Feyenoord-fan’ Scherpen niet ziet zitten. Ook Ajax heeft morgen (zaterdag om 18.30 uur) een belangrijke wedstrijd. Dan spelen de Amsterdammers een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Rust rond de club is belangrijk nu de beslissende weken eraan komen.

Maar de 19-jarige Scherpen werd net als Kik Pierie door meerdere mensen gezien op de thuisbasis van Ajax. Dat de transfer rond is, werd door meerdere mensen binnen Ajax bevestigd, meldt de krant nog.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.