Daley Blind Lasse Schöne

Transfergeruchten rond Blind: “We zullen zien wat de zomer brengt”

Volgens The Athletic zou Arsenal Daley Blind hoog op het lijstje hebben staan. Er zijn meerdere Premier League-clubs geïnteresseerd in de Ajacied, maar alleen Arsenal wordt vooralsnog genoemd. De Ajax-verdediger zelf heeft nog niets gehoord.

Volgens diezelfde Britse medium zouden er tijdens de komende transferperiode negen spelers kunnen vertrekken uit Amsterdam. In de spelersgroep lijkt het niet echt een issue. “Nee, je hebt er namelijk helemaal geen invloed op”, zegt Blind in gesprek met Ajax Life. “Spelers moeten hun eigen keuzes maken over eventuele transfers. Ziyech heeft nu natuurlijk een geweldige transfer gemaakt, maar hij realiseert zich echt wel dat hij nog een halfjaar alles moet geven voor Ajax. Ik denk dat hij wel de juiste persoon is om dat soort zaken aan over te laten.”

Over transfergeruchten rond Blind was er tot vandaag weinig te horen. Maar of dit betekent dat de international volgend seizoen nog valt te bewonderen in de Johan Cruijff Arena? “Dat zegt niet zo veel, denk ik. We zullen zien wat de zomer brengt”. aldus Daley Blind.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.