David Neres

Transfergeweld nog niet gedaan: “Veel beweging rond Ziyech en Neres”

Lange tijd leek het bij de uitgaande transfers van Matthijs de Ligt (Juventus) en Frenkie de Jong (Barcelona) te blijven. Plots was daar vorige week het vertrek van Lasse Schöne naar Genoa, terwijl ook de transfer van Donny van de Beek op een haar na rond is. En nog is het niet gedaan met vertrekkende spelers.

Volgens het Algemeen Dagblad is er nog steeds veel interesse voor David Neres en Hakim Ziyech. Dat schrijft de betrouwbare Ajax-watcher Freek Jansen. Volgens de journalist valt een transfer van één van de twee of zelfs allebei niet uit te sluiten.

“Hakim Ziyech staat nog altijd op de radar van Bayern München en het is vooral de vraag hoe lang de Duitse topclub nog wacht. Terwijl er ook veel beweging op gang komt rondom David Neres”, zo schrijft Jansen. Ziyech heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2021, Neres heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2022.

“Om de rust te bewaren en de regie enigszins in handen te houden, zijn de duels van vanavond (dinsdag, red.) en volgende week dinsdag met PAOK Saloniki van cruciaal belang”, aldus Jansen. Vandaag (19.00 uur) begint de derde voorronde van de Champions League voor de Amsterdammers met een uitduel tegen PAOK Saloniki.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.