Transfernieuws: Gudelj ziet dollartekens

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 02 januari 2017 12:38 – Bron: De Telegraaf

1472114449

Nemanja Gudelj zet zijn carrière vermoedelijk voort in China. Dat meldt De Telegraaf. De Serviër zou een contract van drie jaar overeen zijn gekomen met Tianjin Teda, waar in het verleden oud-Ajacied Tijjani Babangida voor uitkwam. Gudelj zou maar liefst ruim 5 miljoen euro netto per jaar gaan verdienen als de transfer wordt afgerond. Marc Overmars heeft reeds bevestigd dat Ajax in onderhandeling is met de Chineze club. Ajax zou zo’n 6 miljoen euro verlangen.

Gudelj kwam afgelopen november in onmin te leven met Peter Bosz. De Serviër kon niet omgaan met een plek op de bank en de weinige speelminuten die hij als invaller kreeg. Na een gesprek met de hoofdtrainer van Ajax werd Gudelj verbannen naar Jong Ajax waar hij enkel mocht meetrainen. Een winterse transfer leek toen al in de maak. Naast Tianjin Teda zou Gudelj ook in de belangstelling hebben gestaan van meerdere Europese clubs uit onder andere Engeland, Spanje en Duitsland, maar hij lijkt voor het Chinese geld te gaan kiezen.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.