Transferstunt in de maak: Ajax gaat voor Bergwijn

Ajax is bezig om een serieuze transferstunt op poten te zetten. De Amsterdammers willen zich deze zomer versterken met Steven Bergwijn, één van de sterkhouders van directe concurrent PSV, zo meldt De Telegraaf. In Amsterdam houdt men sterk rekening met een vertrek van Hakim Ziyech en David Neres en is daarom op zoek naar versterking op de vleugels. Bergwijn kwam dit seizoen tot 40 officiële optredens bij PSV waarin hij 15 goals maakte en 13 assists gaf. Ook is hij inmiddels international.

In gesprek met VI bevestigt zaakwaarnemer Fulco van Kooperen dat Ajax concreet is voor Bergwijn. “De interesse is serieus, zijn naam is ter sprake gekomen. Ajax wil de beste spelers uit Nederland hebben, dus het is logisch dat ze dan bij Steven uitkomen”, aldus de belangenbehartiger. Naast Ajax zouden Engelse, Duitse en Italiaanse clubs jagen op de handtekening van de aanvaller die in het verleden al in de jeugdopleiding van Ajax speelde. Wordt vervolgd…

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.