Traoré heeft geen moeite met rol als buitenspeler

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 03 oktober 2016 10:49 – Bron: De Telegraaf

1471165378

Bertrand Traoré werd naar Ajax gehaald als dé nieuwe spits van het eerste elftal. Hij moest de vertrokken Arek Milik opvolgen, want Kasper Dolberg en Mateo Cassierra zouden nog niet klaar zijn voor die rol. Een paar weken later staat alles er echter anders voor. Dolberg blijkt ondanks zijn leeftijd van achttien jaar toch best een aardig balletje te kunnen trappen, waardoor Traoré nu op de positie van rechtsbuiten is beland.

De Chelsea-huurling heeft geen moeite met zijn nieuwe rol op de rechterflank “Ik kan overal spelen. Ik wil alleen niet keepen of verdedigen. Maar op rechts kan ik hetzelfde niveau halen als in de spits. Ik ben happy om een teamspeler te zijn”, aldus de Afrikaan in gesprek met De Telegraaf die tegen FC Utrecht voor een vrijwel leeg doel niet wist te scoren. “Ik kan alleen maar als excuus aanvoeren dat ik al aan het juichen was voordat de bal kwam. Ik telde hem al, zo simpel was die kans.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.