Bertrand Traore

Traoré keert niet terug bij Ajax

Bertrand Traoré zal komend seizoen niet meer voor Ajax spelen. De Amsterdammers huurden de aanvaller afgelopen voetbaljaargang van Chelsea en hij heeft zich in de kijker gespeeld van verschillende buitenlandse clubs. Onder meer Galatasaray, Olympique Lyon, RB Leipzig en Hoffenheim zouden interesse hebben in de international van Burkina Faso die salarissen bieden waar Ajax niet aan kan tippen.

Traoré zelf hoopt echter ook nog op een kans bij Chelsea. “Ik hoop dat ik daar kan terugkeren, maar ik ben niet degene die dat bepaalt”, aldus de aanvaller die wel heeft genoten bij Ajax. “Ik heb een prachtig jaar gehad bij Ajax. We hebben deze finale verloren, maar we hebben het tot aan de finale geweldig gedaan met deze ploeg. We speelden altijd om aan te vallen.” Hij speelde 39 officiële wedstrijden voor Ajax, scoorde 13 keer en gaf 6 assists.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.