Erik ten Hag

Trotse Ten Hag: ‘’Het kan niet mooier om met de dubbel af te sluiten’’

Ajax-trainer Erik Ten Hag is zeer trots op zijn ploeg na het behalen van de 34e landstitel in de historie: ‘’Ik ben blij, dit is een geweldige voldoening. Het is super wat die gasten gedaan hebben. Ik denk dat we een geweldig seizoen hebben beleefd en ik ben supertrots wat dit team heeft gedaan’’, aldus Ten Hag tegenover FOX Sports.

Ten Hag moest dit seizoen enkele obstakels zien te overwinnen om uiteindelijk dit geweldige resultaat te behalen: ‘’Er zijn natuurlijk altijd hobbels en heel grote bergen tijdens een seizoen waar je over heen moet en vooral op het mentale gebied. Het moet met heel het team gebeuren. De spelers waren zo bewust met dit doel bezig en dan bereik je hem ook en daar moet ik het team een groot compliment voor geven’’.

De 48-jarige coach vindt dit seizoen voor bijna honderd procent geslaagd: ‘’Als je vooraf weet dat je landskampioen wordt plus de beker pakt en ook nog tot de halve finale van de Champions League komt, dan teken je hiervoor, vooral de manier waarop’’.

Door de vele successen dit seizoen staat Ten Hag volop in de belangstellig van Europese topclubs. Hij kan na dit seizoen ervoor kiezen om naar een andere club te gaan, maar kan ook gewoon bij Ajax blijven. ‘’Ik denk zo niet. Ik wil ergens prettig werken en succes halen. Als de werkomstandigheden, strategie en filosofie goed zijn, is er geen reden om te vertrekken. Ik ben alleen bezig met de wedstrijden en het team verder te ontwikkelen en het is nu geweldig om hier nu met de schaal te staan’’, aldus een zeer blije Ten Hag.

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Koen van Son

Koen van Son