Trustfull vertrouwenspersoon in technische staf

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 01 september 2015 23:48 – Bron: NOS Sport

1418978510

Orlando Trustfull maakt sinds deze zomer deel uit van de technische staf van het eerste elftal van Ajax. De voormalig profvoetballer werkte in de jeugdopleiding van de Amsterdammers al intensief samen met sommige spelers die nu in de hoofdmacht spelen. Jairo Riedewald is daar één van en hij is blij dat Trustfull deel uit maakt van de staf. “Ik ken hem al vanuit de jeugd, dat vind ik prettig. Het is al het vijfde seizoen dat ik met hem werk.”

Hoewel hij het woord niet zelf in de mond neemt, duidt alles erop dat Trustfull een belangrijk persoon is voor de spelersgroep. Je zou de Amsterdammer een vertrouwenspersoon kunnen noemen. “Hij heeft een goede band met de spelers, is heel rustig en je kan alles bij hem kwijt”, legt Riedewald uit in gesprek met de NOS. “Hij is heel eerlijk en kan een geheim bewaren, het is prettig om zo iemand in de staf te hebben”, aldus de verdediger.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.