Nigel de Jong

Update 2: Nigel de Jong keert niet terug naar Ajax

Ajax-coach Marcel Keizer verwachtte geen aankopen meer, maar er kunnen de komende dagen zomaar twee spelers bijkomen. De eerste is Siem de Jong en de andere Nigel de Jong.

Die laatste is transfervrij en een serieuze optie voor Ajax, meldt De Telegraaf. De 32-jarige Ajacied staat open voor een terugkeer naar de Arena. Dit weekeinde is er voor de tweede keer contact geweest tussen beide partijen.

Update maandag 28-8-2017, 13.22 uur:

Vandaag wordt er bij Ajax technisch overleg gevoerd over de mogelijke komst van Nigel de Jong. De 32-jarige ex-Ajacied is bereid om flink wat salaris in te leveren, meldt De Telegraaf. De middenvelder zou geen problemen hebben om dezelfde rol als Huntelaar te vervullen: starten vanaf de bank en belangrijk zijn voor de jonge talenten.

Rodger Linse, de zaakwaarnemer van Nigel de Jong, heeft gereageerd op de mogelijke transfer van zijn cliënt. “Hij wil best naar Ajax, maar niemand doet wat”, zegt Linse tegen De Volkskrant. De makelaar vindt dat de Amsterdamse club behoefte heeft aan een speler als De Jong. “Denk je dat Ajax met Nigel de Jong die wedstrijd tegen Nice nog had weggegeven? En tegen Rosenborg?”

Update 2 maandag 28-8-2017, 18.22 uur:

Nigel de Jong keert niet terug naar Ajax, meldt Mike Verweij (De Telegraaf). Er is bij Ajax een heus technisch overleg geweest en daarna is besloten om de 32-jarige ex-Ajacied een ex-Ajacied te laten blijven.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.