Update: ADO ziet af van Koppers

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 15 juni 2013 11:32 – Bron: Omroep West

ADO Den Haag wil Dico Koppers definitief overnemen van Ajax. De Hagenezen zullen dan wel een transfersom moeten overmaken naar Amsterdam, omdat de linksback nog een contract heeft tot medio 2015. Koppers kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor de club uit de Hofstad. Trainer Maurice Steijn is gecharmeerd geraakt van de kwaliteiten van de verdediger en wil hem bij de selectie halen.

Koppers speelde tot nog toe elf wedstrijd in Ajax 1, maar kan komend normaal gesproken seizoen niet op speelminuten rekenen. Daley Blind is de vaste linksback en Nicolai Boilesen is duidelijk de tweede keus voor Frank de Boer. Eerder werd al bekend dat Mitchell Dijks komend seizoen op huurbasis uitkomt voor sc Heerenveen, omdat hij anders te weinig aan spelen zou toekomen. Datzelfde geldt dus voor Koppers.

Update:
Dico Koppers speelt komend seizoen niet meer voor ADO Den Haag. Volgens Omroep West willen de Hagenezen niet voldoen aan de vraagprijs die Ajax stelt. De Amsterdammers willen daarentegen de linksback niet nog een seizoen verhuren.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.