Geschreven door Wesley Theunissen – Uitgave: 09 juli 2009 10:38 – Bron: Telesport

Nadat Ajax eerder deze week Thimothée Atouba en Jeroen Verhoeven wist aan te trekken, lijken de Amsterdammers zich nu te richten op AZ-middenvelder Demy de Zeeuw. De 26-jarige middenvelder stond vorig seizoen al in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax en lijkt ook nu nog altijd in beeld te zijn in Amsterdam.

Enig probleem lijken de onderhandelingen tussen beide clubs. AZ verklaarde deze week liever geen spelers kwijt te willen raken aan directe concurrenten. Dat De Zeeuw openstaat voor een vertrek uit Alkmaar blijkt namelijk uit het feit dat hij nog steeds niet zijn contract heeft verlengd bij AZ. De 26-jarige middenvelder liet zelf weten toe te zijn aan iets nieuws.

Update: Marcel Brandts, technisch directeur bij de Alkmaarders, heeft verklaard dat ze De Zeeuw niet willen laten gaan: “Ajax heeft zich bij AZ gemeld, maar we willen Demy niet verkopen.”  

Ik zie hem toch graag naar Ajax komen Hij is een leider en een echte vechtjas met al flink wat ervaring.

Ajax heeft wel flink wat middenvelders, maar als je alles naloopt, kunnen we De Zeeuw uitstekend gebruiken:
Lindgren: een degelijke speler, maar niet creatief genoeg als middenvelder.
Gabri: wel een echte leider, maar bij hem beginnen de jaren te tellen en hij zal steeds meer geblesseerd raken.
Enoh: nog niet ervaren genoeg om een heel seizoen op topniveau te presteren, dus een ervaren man naast hem is altijd gewenst!

Zie hem dus gewoon graag komen Zeker omdat hij veel meer inzicht heeft dan de bovengenoemde spelers. Hij voegt zeker iets toe!
 
[Bewerkt door Wesley op 09-07-2009 om 13:01]

Reageren op dit bericht