Geschreven door Jeroen Geuijen – Uitgave: 06 december 2011 14:02 – Bron: Algemeen Dagblad

Het is onzeker of Ajax-trainer Frank de Boer woensdag in het Champions League-duel met Real Madrid kan beschikken over Toby Alderweireld. De Belgische centrale verdediger verliet dinsdag het trainingsveld met hamstringklachten. Alderweireld is de volgende in een lange lijst met spelers die onzeker zijn voor het laatste groepsduel in de Champions League, waarin Ajax overwintering kan veiligstellen.

Er is ook goed nieuws uit de ziekenboog. Miralem Sulejmani die na zware charge in de wedstrijd tegen Excelsior een twijfelgeval was geworden is ‘gewoon’ inzetbaar. Daarnaast keerden Gregory van der Wiel en Dmitri Bulykin terug van hun blessures en zijn ook zij beschikbaar voor het duel tegen de Madrilenen. Ismaïl Aissati die afgelopen zaterdag uitviel met een voetblessure is waarschijnlijk niet fit genoeg om te spelen.

Update (14:02 uur):
Toby Alderweireld is er zeker niet bij tegen Real Madrid. “Het ziet er heel slecht uit”, slelt Frank de Boer tijdens de persconferentie over de hamstringblessure van de centrumverdediger. Ricardo van Rhijn is opgeroepen als zijn vervanger, maar zal niet in de basis starten.  

quote: Daniel
Vermeer

van der Wiel – Vertonghen – Blind – Anita

Enoh

Eriksen – Janssen

Sulejmani – Lodeiro – Ebecilio

?

Echt een tegevaller dit.. Blind in het centrum, dan zal die wel boven zich uit moeten stijgen. En dan ook nog Ebecilio linksbuiten. Die heeft de laatste tijs al helemaal niks laten zien! Ik ben benieuwd, maar of het goed gaat komen..

Kan Bulykin niet gewoon in de spits en Lodeiro linksbuiten? Of Lodeiro spits en Serero een kans geven?

 
[Bewerkt door Bass1331 op 06-12-2011 om 14:21]

Reageren op dit bericht