UPDATE: Dijks legt aanbod Norwich naast zich neer

1456587480

Mitchell Dijks staat voor een onverwachte en daarmee opvallende transfer. De linksback is volgens de NOS op weg naar Norwich City. Ajax heeft hem toestemming gegeven om in gesprek te gaan met de nummer tien van de Engelse Championship. Dijks was woensdag al niet meer aanwezig op de training van Ajax en de transfer lijkt slechts een kwestie van tijd, dat meldt ook Mike Verweij namens De Telegraaf.

Dijks verloor sinds het bekerduel tegen Willem II in oktober zijn basisplaats aan Daley Sinkgraven. Ondanks dat Sinkgraven met regelmaat een foutje maakte, bleef Bosz volharden in zijn keuze voor de eigenlijke middenvelder. Ook na de winterstop is daar geen verandering in gekomen en heeft Dijks weinig uitzicht op veel speeltijd. Hij heeft nog een contract tot medio 2018 bij Ajax, dat ook in onderhandeling is met Norwich City. Tot op heden speelde Dijks 68 officiële duels voor Ajax.

UPDATE:
Mitchell Dijks ziet af van een overgang naar Norwich City, na zijn bezoek aan de club. “De trainer had een goed verhaal, maar uiteindelijk heeft Mitchell toch besloten niet voor Norwich City te kiezen”, zegt zijn zaakwaarnemer Dick van Burik in gesprek met De Telegraaf. “Het gevoel moet honderd procent goed zijn en dat was het niet. Een club als Norwich verdient ook geen negentig procent.” Ajax had 4 miljoen euro kunnen ontvangen voor Dijks.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.