UPDATE: Dijks mist Twente-uit

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 11 september 2015 13:29 – Bron: Voetbal International

1439479855

Mitchell Dijks is zaterdag mogelijk toch van de partij als Ajax het in Enschede opneemt tegen FC Twente. De linksback raakte in de wedstrijd tegen ADO Den Haag (4-0 winst red.) geblesseerd aan zijn lies. Hij trainde donderdag weer volledig mee met de groep. De reactie die zijn lies vrijdag geeft op de inspanning zal uitwijzen of de verdediger inzetbar is. Anwar El Ghazi en Thulani Serero zijn sowieso wel van de partij in de Grolsch Veste. El Ghazi had last van zijn knie, maar is op tijd fit. Serero was deze week in Zuid-Afrika om interlands te spelen en is op tijd terug om zaterdag inzetbaar te zijn voor de Amsterdammers.

UPDATE:

Mitchell Dijks zal de competitiewedstrijd tussen FC Twente en Ajax aan zich voorbij moten laten gaan, dat meldt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf via Twitter. De linksback zit niet in de wedstrijdselectie en zal zich gaan richten op donderdag, als Ajax het in eigen huis opneemt tegen Celtic in de groepsfase van de Europa League.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.