UPDATE: Inter bevestigt ontslag De Boer

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 01 november 2016 11:43 – Bron: Sky Sports

1416953173

Frank de Boer is niet langer trainer van Inter, zo meldt het doorgaans betrouwbare Engels medium Sky Sports. De voormalig coach van Ajax stond al langer onder druk, maar leek na de 2-1 overwinning op Torino toch weer wat lucht te hebben. Afgelopen weekend ging zijn ploeg echter met 1-0 onderuit tegen Sampdoria en een dag later wist de Italiaanse media het zeker: het is einde verhaal voor De Boer.

De club heeft nog geen officiële mededeling gedaan over het ontslag van de Nederlander, maar het lijkt onontkoombaar. San Siro lijkt een trainerskerkhof aan het worden. Sinds het vertrek van Mourinho in 2010 sleet de voormalig topclub al acht coaches. Met Stefano Pioli lijkt de club al een opvolger in gedachten te hebben. Voor de voormalig trainer van Lazio ligt een tweejarig contract klaar.

UPDATE:

Frank de Boer is officieel ontslagen als trainer van Inter. De Italiaanse club maakt melding via een statement op de eigen website. De Nederlandse oefenmeester heeft welgeteld 85 dagen aan het roer gestaan in Milaan, maar kreeg de ploeg niet aan de praat. Stefano Vecchi zal tijdelijk de honneurs waarnemen in San Siro.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.