Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 16 december 2011 19:00 – Bron: Telesport

Theo Janssen zou het niet naar zijn zin hebben bij Ajax. Dit vertelt Clemens Westerhof, oud-bondscoach van Nigeria en Zimbabwe en ook oud-medewerker van Vitesse. “Ik spreek hem wekelijks en hij wil daar weg”, stelt Westerhof. Janssen liet onlangs nog ontvallen dat Vitesse hem altijd mag bellen, maar later gaf hij aan dat hij zijn contract bij Ajax wil uitdienen dat tot medio 2013 doorloopt.

Westerhof hoopt dat Janssen toch wil terugkeren in Arnhem. “Vitesse mist nog één ding: een vent op het middenveld die vanuit de tweede lijn schiet. Ik ken er wel één: dat is Theo Janssen. Hij wil heel graag komen. Ik spreek hem nog regelmatig en hij wil echt heel graag terug naar Vitesse, want hij heeft het daar niet naar zijn zin”, aldus de oud-voetbaltrainer.

Update (19:00 uur)
Theo Janssen ontkent dat hij het niet naar zijn zin heeft bij Ajax. “Complete onzin”, stelt de middenvelder die vorige week al liet weten zijn contract te willen uitdienen. “Ik heb het prima naar mijn zin in Amsterdam en bij Ajax. Van een voortijdig vertrek om wat voor reden dan ook is geen sprake. Ik zou het leuk vinden om ooit weer eens terug te keren bij Vitesse, dat is bekend. Maar de nadruk ligt wat dat betreft op het woord ooit. Niet nu dus”, zijn de duidelijke woorden van Janssen.  

Reageren op dit bericht