UPDATE: Johan Cruijff getroffen door kanker

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 22 oktober 2015 14:08 – Bron: Voetbal International

1378927649

Het gaat niet goed met Johan Cruijff. Eén van de beste voetballers aller tijde kampt met gezondheidsproblemen, zo meldt een woordvoerster van zijn foundation. Cruijff ondergaat momenteel een aantal onderzoeken in een Spaans ziekenhuis en volgens geruchten zou er longkanker geconstateerd zijn. Dat wordt echter niet bevestigd door de woordvoerster. Later vandaag wordt er naar verwachting meer duidelijk over zijn situatie.

UPDATE:
Bij Johan Cruijff is longkanker geconstateerd, dat is nu bevestigd door zijn management. “In de afgelopen weken heeft Johan Cruijff medisch onderzoek laten verrichten in een ziekenhuis in Barcelona. Hierbij is longkanker vastgesteld.” De onderzoeken zijn nog niet voltooid, waardoor er over de toekomst en behandelwijze geen uitspraken kunnen worden gedaan. “Wanneer de onderzoeken zijn afgerond zullen wij hierover nader berichten.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.