Geschreven door Ruben Prinsenberg – Uitgave: 22 juli 2010 02:45 – Bron: Voetbalzone

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Britse krant The Guardian zijn Martin Jol en Fulham het eens over een contract geworden. De oefenmeester zou akkoord zijn gegaan met contract voor drie jaar bij Fulham, in die drie jaar zou hij op jaarlijkse basis 2,5 miljoen euro gaan verdienen, één miljoen meer dan de Hagenees bij Ajax verdient.

Enige struikelblok zou nog Ajax zelf zijn. Ajax weigert vooralsnog haar trainer te laten gaan, ondanks de voorkeur van Jol voor Fulham. De Europa League-finalist beschikt in tegenstelling tot Ajax wel over financiële middelen om de transfermarkt op te gaan. Donderdag zal Ajax zeer waarschijnlijk naar buiten treden over de gang van zaken. Algemeen directeur Rik van den Boog, die woensdag zijn vakantie heeft afgebroken, gaat donderdag met Jol om de tafel.

UPDATE 22 juli 2010 (02:45 uur):
Na alle wisselvallige en tegenstrijdige berichten uit verschillende Engelse en Nederlandse media in de afgelopen dagen, zou de kogel dan eindelijk door de kerk zijn. Martin Jol blijft ‘gewoon’ bij Ajax. Dit meldt Mike Verweij via zijn Twitterpagina. In de donderdageditie van de Telegraaf zou hier een artikel over in komen te staan. Onder welke voorwaarden de oefenmeester in Amsterdam blijft, is nog onduidelijk.  

ik kan Jol wel begrijpen,uiteindelijk word hij erop afgerekend aan t eind van het seizoen en terwijl psv zich blijft versterken, (lens, berg) word Ajax alleen maar zwakker…
eerlijk gezegd, weer een fout van ons bestuur!!!
rommedahl op zo`n mannier laten vertrekken???
wij worden weer geen kampioen en dan Jol word er op aan gekeken…
Reageren op dit bericht