Geschreven door Richard Suavimani – Uitgave: 17 juli 2010 08:40 – Bron: Mirrorfootball

Het begint er steeds meer op te lijken dat Martin Jol na één seizoen Nederland weer de rug toe gaat keren. Deed hij hetzelfde vorig jaar nog bij HSV, nu is Ajax het kind van de rekening. In de afgelopen dagen deden geruchten de ronde dat Fulham geïnteresseerd zou zijn in de diensten van de Nederlandse oefenmeester.

In eerste instantie was Sven Göran Eriksson de eerste optie voor de Londenaren, maar deze eiste teveel salaris, waardoor men niet tot een akkoord kon komen. De laatste dagen zijn de onderhandelingen met Jol in een stroomversnelling terecht gekomen en vandaag meld Mirror Football op haar website dat er zelfs al sprake zou zijn van een mondeling akkoord.

Jol zou binnen 48 uur in Londen gepresenteerd gaan worden en een miljoen per jaar minder gaan verdienen dan bij Ajax. De belangrijkste reden voor Jol om toe te happen? “I still have unfinished buissiness in the Premier League”.

Update: Ook de Daily Mail en Soccernet maken inmiddels melding van het nieuws.

UPDATE:

Ajax heeft tegenover AT5 laten weten dat de club niets weet over een vertrek van trainer Martin Jol. Ajax bereidt zich op dit moment in Portugal voor op het nieuwe seizoen. Zondagavond speelt het team van Martin Jol een oefenwedstrijd tegen FC Porto. Ajax laat weten dat Jol bij die wedstrijd in ieder geval op de bank zit.  

Jol zit met Ajax in Portugal voor het duel met FC Porto en komt met Ajax pas morgenavond laat terug.
In het artikel staat dat hij binnen 48 uur zou worden gepresenteerd.
Onmogelijk dus, daarbij ooit wel eens een trainer meegemaakt die naar een andere club gaat omdat hij een miljoen minder gaat verdienen. Blijkbaar is er bij Fulham ook geen geld anders hadden ze Jol wel meer salaris geboden.
Dit bericht komt dus uit de trommel met lulkoek.

quote: bordvreter

dit slaat nergens op, als dit wel waar is word ik feyenoorder

zo ver hoef je nou ook weer niet te gaan hoor.

Dit bericht slaat helemaal nergens op man, waarom zou hij weg gaan bij Ajax waar hij goede spelers heeft(is nog lang niet zeker dat ze weg gaan en voor iedere speler hebben we eigenlijk al een vervanger: Steek->vermeer vd wiel->blind suarez-> sulejmani als hij zo in vorm blijft) en hij gaat nog een miljoen minder verdienen… zelfs als hij weg zou gaan zou hij nog wel een betere club kunnen krijgen als fulham, met alle respect.

Er is dus(volgens mij) helemaal niks aan de hand.

 
[Bewerkt door yerro op 17-07-2010 om 11:58]

Reageren op dit bericht