Martin Jol, zijn broer Cock Jol en zaakwaarnemer Mino Raiola hebben aan het begin van de middag de Amsterdam ArenA verlaten om de onderhandelingen met Fulham aan te gaan. Dit gebeurt op een ‘geheime’ locatie. De Engelse club is bereid de gelimiteerde afkoopsom aan Ajax te betalen die in Jol’s contract is opgenomen. De hoofdtrainer van Ajax zou echter ook conditietrainer Michael Lindeman en zijn broer Cock mee willen nemen.

Zij hebben echter geen ontsnappingsclausule in het contract staan, het geen een struikelblok kan gaan vormen. Op z’n vroegst verwacht Ajax na 17:00 uur vandaag met een uitspraak te komen, maar naar alle waarschijnlijkheid wordt dit pas morgen.

UPDATE (15:45 uur):
Rond kwart voor vier vanmiddag zijn Martin Jol en consorten weer teruggekeerd in de Amsterdam ArenA. Dit vermoedelijk om verslag te doen van de onderhandelingen tussen Jol, zijn zaakwaarnemer en een delegatie van Fulham. De afkoopsom in het contract van de oefenmeester zou 1,4 miljoen euro bedragen. Eerder werd al bekend dat Fulham dit bedrag wel zou willen betalen.

UPDATE (19:21 uur):
Volgens het Engelse The Sun zal Martin Jol morgen worden aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Fulham. Jol moet zo’n 2 miljoen pond, bijna 2,4 miljoen euro, per jaar gaan verdienen bij Fulham waar de oefenmeester veel geld zou kunnen uitbesteden aan aankopen. Hetgeen bij Ajax ontbreekt.  

Reageren op dit bericht