Lisandro Magallan zal dinsdag, vandaag dus, gekeurd worden door Ajax, meldt De Telegraaf. De 24-jarige verdediger van Boca Juniors zal zich daarna voor vijf seizoenen verbinden aan de Amsterdamse club.

Magallan, die met zich met Boca kroonde tot Argentijns kampioen, verbleef de laatste dagen in Madrid bij zijn broer. Daar wachtte hij op toestemming van zijn club om af te reizen naar de hoofdstad van Nederland.

Ajax en Boca hebben een overeenkomst bereikt over de transfersom van acht miljoen euro dat door bonussen nog kan oplopen tot 9,5 miljoen euro. De deal moet alleen nog op papier worden gezet. Vanmiddag volgt het eerste deel van de medische keuring, meldt de ochtendkrant verder nog.

Update woensdag 30 mei:

De transfer van Magallan zal deze week wellicht toch niet officieel worden beklonken. Volgens Ajax-watcher Mike Verweij zal de keuring woensdag en donderdag (vandaag en morgen) plaatsvinden. De journalist verwacht dat niet deze week, maar begin volgende week de overgang echt rond zal zijn omdat niet iedereen dezelfde ‘reisschema’s’ heeft.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Reageren op dit bericht