UPDATE: Lazio meldde zich nog niet bij Ajax

Ricardo Kishna werd de afgelopen dagen al gelinkt aan Lazio Roma en De Telegraaf meldt nu dat er een contract klaarligt voor de Ajacied. De Italianen hebben drie miljoen euro over voor de buitenspeler van Ajax en de Amsterdammers staan niet onwelwillend over tegen een vertrek van Kishna. Met de komst van Amin Younes heeft Ajax ook al ingespeeld op een vertrek van de 20-jarige aanvaller. Mino Raiola ontkende woensdag nog dat er een akkoord is bereikt, maar een transfer lijkt nu toch dichtbij te komen.

Kishna speelde sinds 2010 in de jeugdopleiding van Ajax en brak begin 2014 door in het eerste elftal. Hij debuteerde tegen Red Bull Salzburg en maakte in het weekend erop zijn eerste minuten in de Eredivisie. Dit bekroonde hij met een wonderschoon doelpunt en een nieuwe sensatie leek geboren. Het boterde echter vaak niet tussen Frank de Boer en het talent. Tot op heden speelde Kishna 47 officiële duels voor Ajax, scoorde 7 goals en gaf 13 assists. Zijn contract loopt nog tot medio 2016 met een optie tot 2017.

UPDATE:

Marc Overmars laat in gesprek met Voetbal International weten dat Lazio Roma nog geen contact heeft opgenomen met Ajax over een transfer van Ricardo Kishna naar de Italiaanse hoofdstad. Eerder werd gemeld dat er bij Lazio een contract klaar zou liggen voor de buitenspeler, maar vooralsnog hebben de Italianen zich dus nog niet gemeld bij de clubleiding van de Amsterdamse club.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.