Update: Nice op poleposition voor definitieve koop van Dolberg

TSG Hoffenheim is geïnteresseerd in Kasper Dolberg. De club van Alfred Schreuder wil de Deense Ajacied één seizoen huren van de Amsterdamse club, meldt De Telegraaf.

Schreuder, vorig jaar assistent-trainer van Ajax, kent de 21-jarige Ajax-spits goed en hoopt hem weer aan het voetballen te krijgen. Meerdere Europese clubs azen op de international en willen hem definitief overnemen, maar de aanbiedingen konden de Ajax-directeur Marc Overmars nog niet overtuigen.

Dolberg zat afgelopen dinsdag tijdens het Champions League-duel Ajax – PAOK Saloniki (3-2) op de tribune. De dag daarop speelden de reserves en de andere selectiespelers, die niet tot minuten kwamen in die Europese wedstrijd, een oefenduel. Ook daarin kwam het talent niet in actie.

Update 16-8-2019, 22.30: Volgens Voetbal International ligt nu het Franse Nice op poleposition voor Dolberg. Hoffenheim wilde de international graag huren, maar de Bundesliga-club kwam er financieel niet uit met de zaakwaarnemer van de Deen. De kans is groot dat Ajax Dolberg nu niet gaat verhuren, maar verkopen, meldt het medium verder.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.