TSG Hoffenheim is geïnteresseerd in Kasper Dolberg. De club van Alfred Schreuder wil de Deense Ajacied één seizoen huren van de Amsterdamse club, meldt De Telegraaf.

Schreuder, vorig jaar assistent-trainer van Ajax, kent de 21-jarige Ajax-spits goed en hoopt hem weer aan het voetballen te krijgen. Meerdere Europese clubs azen op de international en willen hem definitief overnemen, maar de aanbiedingen konden de Ajax-directeur Marc Overmars nog niet overtuigen.

Dolberg zat afgelopen dinsdag tijdens het Champions League-duel Ajax – PAOK Saloniki (3-2) op de tribune. De dag daarop speelden de reserves en de andere selectiespelers, die niet tot minuten kwamen in die Europese wedstrijd, een oefenduel. Ook daarin kwam het talent niet in actie.

Update 16-8-2019, 22.30: Volgens Voetbal International ligt nu het Franse Nice op poleposition voor Dolberg. Hoffenheim wilde de international graag huren, maar de Bundesliga-club kwam er financieel niet uit met de zaakwaarnemer van de Deen. De kans is groot dat Ajax Dolberg nu niet gaat verhuren, maar verkopen, meldt het medium verder.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)