UPDATE: Overmars ontkent interesse in verdediger

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 19 juli 2015 19:52 – Bron: ELF Voetbal

1385635023

Na het binnenhalen van Amin Younes, zou Ajax opnieuw interesse hebben in een Duits jeugdinternational. De Amsterdammers zouden geïnteresseerd zijn Lukas Klostermann, meldt ELF Voetbal. Een delegatie van de Nederlandse recordkampioen zat voor de verdediger op de tribune tijdens het EK-19 in Griekenland. Op dit moment staat Klostermann onder contract bij RB Leipzig.

Klostermann debuteerde reeds op 17-jarige leeftijd in het betaalde voetbal. Dat deed hij in het shirt van VfL Bochum. Vorig jaar tekende hij een vierjarig contract in Leipzig, de Duitse club zou dus een transfersom verlangen voor de mandekker. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 13 wedstrijden en één goal. De vraagprijs zou naar verluidt rond de één miljoen euro liggen.

De rechtsback annex centrale verdediger staat bekend als de snelste verdediger ter wereld. De 1,89 meter lange verdediger legt Klostermann de dertig meter bijna in dezelfde tijd af als Usain Bolt. Ajax zou niet de enige geïnteresseerde club zijn, ook AS Roma hengelt naar de diensten van de Duitser.

UPDATE 19-7:
Marc Overmars ontkent tegenover Voetbal International dat Ajax interesse heeft in Klostermann. Daarmee kan dit gerucht in de prullenbak worden gegooid.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.